mr. H. Beekelaar

[foto: Walker & Wittensleger advocaten | mr. H. Beekelaar]

mr. H. Beekelaar | advocaat

Vanaf 2005 ben ik werkzaam als advocaat en dit bevalt mij prima. Iedere zaak, maar ook iedere cliënt is anders en dit maakt het werk fascinerend en uitdagend. Binnen de wettelijke mogelijkheden proberen om voor je cliënt het maximale resultaat te behalen, is waar ik naar streef.

Voorafgaand aan mijn werk als advocaat, heb ik ruim zeven jaren gewerkt bij de gemeente Hoorn als juridisch medewerker. Dit hoofdzakelijk op de afdeling Terugvordering / Verhaal & Bijzonder Onderzoek en laatstelijk in de functie van senior-medewerker. Deze werkzaamheden zorgden er voor, dat ik bij aanvang van mijn werk als advocaat reeds beschikte over een ruime ervaring op het gebied van het sociaal zekerheidsrecht en het personen- en familierecht.

Op beide vakgebieden (sociale zekerheid en personen- en familierecht) ben ik ook als advocaat dan nog steeds werkzaam. Indien u dan ook problemen ervaart met uw uitkering (PW (bijstand) WIA/WAO, ZW, WW, AOW, etc.) of hulp nodig heeft bij een geschil met betrekking tot echtscheiding, alimentatie, gezag, omgang, etc., dan sta ik u graag bij.

Daarnaast kunt u bij mij tevens terecht met problemen op het gebied van strafrecht, arbeidsrecht en huurrecht. Dit geldt overigens ook voor beroepsprocedures of hoger beroepsprocedures gericht tegen afwijzing of tussentijdse beëindiging van de wettelijke schuldsaneringsregeling (WSNP).


Wij zijn een gerenommeerd en ambitieus advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam met uitstekende klant tevredenheid.

contact