Uitkering gestopt

Vraag hulp bij een bezwaar als uw uitkering gestopt is

Is uw uitkering gestopt en bent u het er niet mee eens? Laat u bijstaan door de ervaren professionals van Walker & Wittensleger advocaten, die gespecialiseerd zijn in de gecompliceerde socialezekerheidswetgeving. Het besluit van de uitkeringsinstantie om een uitkering te beëindigen is niet altijd terecht of rechtmatig. Roep onze hulp in als uw uitkering gestopt is. Wij beoordelen de beslissing van de gemeente, het UWV of de SVB en kunnen een bezwaarprocedure starten. Het bezwaarschrift moet binnen zes weken na de brief met de melding dat de uitkering gestopt / beëindigd is, worden ingediend. Een bezwaar kan leiden tot herziening of intrekking van het gemeentelijk besluit om de uitkering te stoppen. Er kan ook een spoedprocedure (voorlopige voorziening) bij de voorzieningenrechter van de rechtbank worden begonnen als u doordat uw uitkering gestopt is in financiële problemen komt.

Verschillende redenen voor het beëindigen van een uitkering

Er zijn verschillende redenen waarom een uitkering gestopt wordt door de uitkeringsinstantie. Mogelijk is de uitkeringsinstantie van mening dat u niet voldaan heeft aan uw inlichtingenplicht, een gezamenlijke huishouding voert bijvoorbeeld omdat u bent gaan samenwonen en dit niet heeft doorgegeven, dat u inkomsten heeft naast uw uitkering en u dit niet heeft doorgegeven (niet opgegeven inkomsten). Bij het niet opgeven van inkomsten naast de bijstandsuitkering / bij uitkeringsfraude wordt mogelijk de uitkering gestopt. Voor cliënten met een inkomen op bijstandsniveau is er de mogelijkheid van gesubsidieerde rechtsbijstand. Walker & Wittensleger vraagt dit voor u aan bij de Raad voor Rechtsbijstand. Het eerste gesprek met onze advocaat nadat uw uitkering gestopt is, is altijd gratis.

Deskundige, informele en resultaatgerichte aanpak bij uitkering gestopt

Walker & Wittensleger advocaten staat al sinds 2001 cliënten bij die problemen hebben met het UWV, de SVB of met de gemeente bij bijstandszaken. Onze deskundige, informele en resultaatgerichte aanpak in het socialezekerheidsrecht, strafrecht, arbeidsrecht en personen- en familierecht levert een hoge klanttevredenheid op. Als u ons belt, krijgt u direct een advocaat aan de lijn waar u uw probleem aan kunt voorleggen en waar u eventueel een afspraak mee kunt maken. Bel naar 020 – 673 00 55 als uw uitkering gestopt is, e-mail ons ([email protected]) of verzend het ingevulde online contactformulier. Wij reageren binnen 24 uur.

Neem direct contact met ons op

020-6730055

Bijstand

Onze ervaring is namelijk dat mensen met een bijstandsuitkering van de gemeente ...

lees meer

Sociale zekerheid

Problemen met het UWV, de SVB of uw bijstandsuitkering. De advocaten van Walker ...

lees meer

Arbeidsrecht

Bijna iedereen heeft in het dagelijks leven te maken met arbeidsrecht. Of u nu e...

lees meer

Huurrecht

Huurrecht is een fundamenteel recht. Een eigen plek is voor vrijwel iedereen ess...

lees meer

Bel direct


Wij zijn een gerenommeerd en ambitieus advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam met uitstekende klant tevredenheid.

contact