Advocaat bijstand Amsterdam

Advocaat bijstand Amsterdam

Zoekt u juridische hulp vanwege problemen met uw bijstandsuitkering? Neem contact op met de advocaat bijstand Amsterdam van het gerenommeerde advocatenkantoor Walker & Wittensleger. U bent bij ons aan het goede adres als uw uitkering afgewezen, gestopt, verlaagd of opgeschort is. Of als uw uitkering van de gemeente, Sociale Verzekeringsbank of UWV wordt teruggevorderd. Wij staan u terzijde met bezwaar-, beroep en spoedprocedures, zodat u niet in de financiële problemen komt. Bel meteen voor advocaat bijstand Amsterdam (020 – 673 00 55) of gebruik het online formulier.

Jarenlange ervaring in bijstandszaken

Onze advocaat bijstand Amsterdam helpt u bij problemen op het vlak van de socialezekerheidswetgeving. Hieronder vallen de Participatiewet/WWB (bijstandswet), WIA, WAO, Wajong, WW, Ziektewet, Toeslagenwet, WMO, AIO, AOW en AKW. Onze gespecialiseerde advocaten zijn u van dienst met gesubsidieerde rechtsbijstand. Wij vragen dit als advocaat bijstand Amsterdam voor u aan bij de Raad voor Rechtsbijstand. U betaalt dan slechts een kleine bijdrage. Deze kosten kunt u in de meeste gevallen via een aanvraag bijzondere bijstand bij de gemeente voor een belangrijk deel vergoed krijgen. Indien het een bezwaar of beroep gegrond wordt verklaard, zal de gemeente een vergoeding kosten rechtsbijstand toekennen, zodat u geen kosten heeft.

De advocaat bijstand Amsterdam voert in vele gevallen bezwaar-, beroepsprocedures voor u uit met het betrekking tot:

  • Afwijzing, opschorting, stopzetting of verlaging van uw bijstandsuitkering
  • Terugvordering van uitgekeerde bijstand
  • Een opgelegde boete of maatregel
  • Inhouding van vakantiegeld of te hoge maandelijkse inhoudingen
  • Het opleggen van arbeidsverplichtingen
  • Beslissingen over een geconstateerd gezamenlijk huishouden
  • Huisbezoek

Beroep of bezwaar door advocaat bijstand Amsterdam

Walker & Wittensleger advocaten is sinds 2001 gespecialiseerd in bijstandszaken. Als advocaat bijstand Amsterdam tekenen wij bezwaar of beroep aan tegen een voor u negatief besluit van een uitkeringsinstantie, zoals de gemeente Amsterdam (de Dienst Werk en Inkomen in Amsterdam). Dit moet binnen 6 weken na dagtekening gebeuren. Wij kunnen ook een spoedprocedure (voorlopige voorziening) starten. Daarbij wordt de rechter verzocht om de gemeente te verplichten een voorschot aan u uit te betalen of de stopgezette uitkering te hervatten, in afwachting van de beslissing op bezwaar of beroep.

Schakel de advocaat bijstand Amsterdam in

Neem contact op met dé advocaat bijstand Amsterdam voor meer informatie, een gratis eerste gesprek of uw hulpvraag. Dat kan telefonisch (020 – 673 00 55), per e-mail ([email protected]) of via het online formulier. U hoort binnen 24 uur van ons.

Bijstand

Onze ervaring is namelijk dat mensen met een bijstandsuitkering van de gemeente ...

lees meer

Sociale zekerheid

Problemen met het UWV, de SVB of uw bijstandsuitkering. De advocaten van Walker ...

lees meer

Bel direct


Wij zijn een gerenommeerd en ambitieus advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam met uitstekende klant tevredenheid.

contact