Bijstand terugvorderen

Laat u vakkundig bijstaan in het bezwaar tegen bijstand terugvorderen

Heeft u een Participatiewet-uitkering en wil de gemeente bijstand terugvorderen? Bent u het niet eens met een terugvordering van bijstandsgelden door de gemeente? Walker & Wittensleger advocaten staat al sinds 2001 mensen met een bijstandsuitkering bij, die in de financiële problemen komen door een gemeentelijk besluit tot bijstand terugvorderen. Als gespecialiseerd advocatenkantoor helpen wij bij het bezwaar maken tegen de terugvordering. Afhankelijk van de situatie kan een beëindigde uitkering of een inhouding op de uitkering ongedaan worden gemaakt of het bijstand terugvorderen helemaal komen te vervallen.

Hulp bij uitkeringsproblemen bij het UWV, de SVB of de gemeente

Walker & Wittensleger advocaten heeft jarenlange ervaring op diverse rechtsterreinen. Onze advocaten staan dagelijks cliënten bij die problemen hebben met het UWV, de SVB of de gemeente met bijstandskwesties, bijvoorbeeld bij bijstand terugvorderen. Onze advocaten staan dagelijks cliënten deskundig bij in zaken op het gebied van arbeidsrecht en personen- en familierecht. Wij werken is informeel en resultaatgericht. U kunt ons voor uiteenlopende kwesties op het gebied van socialezekerheidswetgeving inschakelen. Bij een besluit van de gemeente tot bijstand terugvorderen, bij het beëindigen of stopzetten van een uitkering of bij een afwijzing van een uitkeringsaanvraag. Maar ook bij een opgelegde boete of maatregel, bij inhouding van vakantiegeld, bij te hoge maandelijkse inhoudingen op uw bijstandsuitkering, bij een geconstateerde gezamenlijke huishouding of bij opgelegde arbeidsverplichtingen.

Maak tijdig bezwaar tegen een brief (besluit) over bijstand terugvorderen

Het bezwaar tegen een brief (besluit) terugvorderen moet binnen zes weken na dagtekening van de brief van de gemeente worden ingediend. Neem daarom direct contact met ons op. Bel ons op (020 – 673 00 55), stuur een e-mail ([email protected]) of maak bij een geschil over bijstand terugvorderen gebruik van het contactformulier op onze website. U krijgt binnen 24 uur antwoord.

In geval u rechtsbijstand niet kunt betalen, kunt u aanspraak maken op gefinancierde rechtsbijstand voor minima. Als specialist in bijstandszaken vraagt Walker & Wittensleger advocaten dit bij de Raad voor Rechtsbijstand voor u aan. Het eerste gesprek met ons kantoor is altijd gratis.

Neem direct contact met ons op

020-6730055

Bijstand

Onze ervaring is namelijk dat mensen met een bijstandsuitkering van de gemeente ...

lees meer

Sociale zekerheid

Problemen met het UWV, de SVB of uw bijstandsuitkering. De advocaten van Walker ...

lees meer

Bel direct


Wij zijn een gerenommeerd en ambitieus advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam met uitstekende klant tevredenheid.

contact