Advocaat bijstand Utrecht

Advocaat bijstand Utrecht

Walker & Wittensleger advocaten kan voor klanten met problemen met de bijstand vanaf maart 2019 een afspraak met u maken in Utrecht op het adres Weg der Verenigde Naties 1 te Utrecht in het kantoorgebouw HNK..

Problemen met uw uitkering? De advocaat bijstand Utrecht van Walker & Wittensleger is als specialist op het gebied van de sociale zekerheid uw professionele en betrouwbare partner bij allerhande uitkeringsproblemen. Wij komen via een bezwaar of beroep op voor uw rechten bij een geweigerde/afgewezen, ingetrokken/stopgezette/beëindigde - of teruggevorderde bijstandsuitkering volgens de Participatiewet (bijstandsuitkering). Wij strijden ervoor dat u uw bijstandsuitkering kan behouden. De advocaat bijstand Utrecht kan u ook bijstaan bij problemen met uw WIA, WAO, ZW of WW-uitkering. Neem direct contact op met de advocaat bijstand Utrecht, zodat u niet in financiële moeilijkheden raakt.

Gesubsidieerde rechtsbijstand en bijzondere bijstand

Heeft u een advocaat nodig in een geschil over een uitkering, maar kunt u deze niet betalen, omdat u een inkomen op bijstandsniveau heeft? De advocaat bijstand Utrecht vraagt gesubsidieerde rechtsbijstand voor u aan bij de Raad voor Rechtsbijstand. Het eerste gesprek met de advocaat bijstand Utrecht is altijd gratis.

Roep de hulp van de advocaat bijstand Utrecht in voor een bezwaar of beroep bij:

  • Stopzetting, verlaging, opschorting of afwijzing van uw bijstandsuitkering
  • Terugvordering van uitgekeerde bijstand
  • Een opgelegde boete of maatregel
  • Inhouding van vakantiegeld of te hoge maandelijkse inhoudingen
  • Het opleggen van arbeidsverplichtingen
  • Beslissingen over een geconstateerd gezamenlijk huishouden
  • Huisbezoek

Advocaat bijstand Utrecht tekent bezwaar aan

Als de gemeente, de Sociale Verzekeringsbank of het UWV u schriftelijk heeft bericht over een voor u nadelig uitkeringsbesluit, adviseert de advocaat bijstand Utrecht u om meteen contact met ons kantoor op te nemen. Binnen 6 weken na dagtekening van het besluit dient bezwaar of beroep (tegen een beslissing op bezwaar) ingediend te worden.

Neem telefonisch (020 – 673 00 55), per e-mail ([email protected]) of online contact op met de deskundige en resultaatgerichte advocaat bijstand Utrecht. U hoort binnen 24 uur van ons.

Bijstand

Onze ervaring is namelijk dat mensen met een bijstandsuitkering van de gemeente ...

lees meer

Sociale zekerheid

Problemen met het UWV, de SVB of uw bijstandsuitkering. De advocaten van Walker ...

lees meer

Bel direct


Wij zijn een gerenommeerd en ambitieus advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam met uitstekende klant tevredenheid.

contact