Arbeidsrecht & Ontslag

Arbeidsrecht & Ontslag

Bijna iedereen heeft in het dagelijks leven te maken met arbeidsrecht. Of u nu een arbeidsovereenkomst aangaat met een nieuwe werkgever of als u ontslagen dreigt te worden. Dan heeft u te maken met arbeidsrecht. Voor zowel de werknemer als de werkgever zijn de rechten die beide partijen hebben niet altijd duidelijk.

Wij richten ons op met name op problemen met/bij:

  • ontslag;
  • beoordelen van vaststellingsovereenkomsten;
  • niet uitbetalen van loon;
  • een non-actiefstelling.

Wij kunnen u vertellen wat uw rechten in uw situatie zijn. Arbeidsrecht is een vakgebied, dat voortdurend in beweging is en waar de wetgeving steeds verandert. Onze arbeidsrecht advocaten blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen u daardoor een goed en duidelijk advies geven.

Als uw arbeidsovereenkomst dreigt te worden opgezegd kan dat op verschillende manieren. Als u dan de hulp wenst van een Advocaat met kennis van het ontslagrecht of een advocaat arbeidsrecht in Amsterdam of Amstelveen dan kunnen wij u van dienst zijn.

Uiteraard vereisen verschillende manieren van ontslag een verschillende aanpak. Wij hebben kennis van zowel Arbeidsrecht als sociale zekerheidsrecht. Dit is van belang, omdat u na ontslag te maken kan krijgen met bijvoorbeeld het aanvragen van een WW-uitkering, Ziektewet-uitkering en/of bijstandsuitkering.

Mocht zich bij u een arbeidsrechtelijk probleem voordoen en zoekt u een advocaat ontslagrecht en/of arbeidsrecht dan adviseren wij u zo spoedig mogelijk een afspraak met ons kantoor te maken via de contactpagina.Het eerste gesprek is altijd gratis.


Wij zijn een gerenommeerd en ambitieus advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam met uitstekende klant tevredenheid.

contact