ziektewet-uitkering (zw-uitkering) eigen risicodrager

Werkgevers die eigen risicodrager zijn, hebben er belang bij dat de ZW-uitkering aan een voormalige werknemer zo spoedig mogelijk wordt beëindigd. Dat kan helaas gevolgen hebben voor hun besluitvorming. Ondanks dat het Uitvoeringsinstituut werknemersverzekeringen (UWV) hiervan op de hoogte is, worden de gegevens die de werkgever aan het UWV levert over het moeten beëindigen of opschorten van een ZW-uitkering niet altijd zorgvuldig beoordeeld door het UWV. Indien u een opschortingsbesluit of beëindigingsbesluit over uw ZW-uitkering ontvangt dan adviseren wij u direct contact op te nemen met Walker & Wittensleger advocaten. Wij kunnen dan uw zaak met u beoordelen en tijdig een bezwaarschrift indienen. LET OP dat een bezwaarschrift soms binnen 2 weken na dagtekening van de beslissing ingediend moet zijn.

Advocaat

Neemt u direct contact op met ons kantoor, zodat een advocaat uw zaak onmiddellijk kan beoordelen en een afspraak kan maken om uw zaak verder te bespreken. Het eerste gesprek is altijd gratis. Wij werken ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

Afspraak in Utrecht

Woont u in Utrecht of omstreken, dan kan de advocaat ook met u een afspraak in Utrecht maken op het adres Weg der Verenigde Naties 1 te Utrecht in het kantoorgebouw HNK. Deze locatie is gelegen vlak bij het Centraal Station van Utrecht en uitstekend bereikbaar.

BEL: 020-6730055