Dreigt een ontslag of bent u ontslagen?

Bijna iedereen heeft in het dagelijks leven te maken met arbeidsrecht. Of u nu een arbeidsovereenkomst aangaat met een nieuwe werkgever of als u ontslagen dreigt te worden. Dan heeft u te maken met arbeidsrecht. Voor zowel de werknemer als de werkgever zijn de rechten die beide partijen hebben niet altijd duidelijk.

Wij richten ons op de meest gevarieerde zaken.

  • Aangaan en beoordelen arbeidsovereenkomsten;
  • Ontslagrecht;
  • Beëindigen van de arbeidsovereenkomst.

Wij kunnen u vertellen wat uw rechten in uw situatie zijn. Arbeidsrecht is een vakgebied, dat voortdurend in beweging is en waar de wetgeving steeds verandert. Onze advocaten blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen u daardoor een goed en duidelijk advies geven.

Als uw arbeidsovereenkomst dreigt te worden opgezegd kan dat op verschillende manieren. Als u dan de hulp wenst van een Advocaat met kennis van het ontslagrecht of een advocaat arbeidsrecht in Amsterdam of Amstelveen dan kunnen wij u van dienst zijn.

Uiteraard vereisen verschillende manieren van ontslag een verschillende aanpak. Wij zijn gespecialiseerd in Arbeidsrecht en sociale zekerheid.

Mocht zich bij u een arbeidsrechtelijk probleem voordoen, dan adviseren wij u zo spoedig mogelijk een afspraak met ons kantoor te maken. Het eerste gesprek is altijd gratis.