Uitnodiging DWI/Sociale Dienst

De DWI/Sociale Dienst roept regelmatig cliënten op om de volgende dag op afspraak te komen. U wordt dan vandaag uitgenodigd om morgen op het kantoor van de DWI/Sociale Dienst te komen. Deze uitnodigingsbrief wordt dan door bijvoorbeeld een handhavingsmedewerker van de DWI/ Sociale Dienst in de brievenbus gedaan.

Ons kantoor heeft al, tot aan de hoogste rechter aan toe (de Centrale Raad van Beroep te Utrecht), tegen deze uiterst korte uitnodigingstermijn geprocedeerd. Tot nog toe vindt de Centrale Raad van Beroep dat de DWI/Sociale Dienst cliënten mag oproepen voor de volgende dag.

Indien u niet op de uitnodiging verschijnt, zal uw bijstandsuitkering worden opgeschort en/of zelfs worden beëindigd (ingetrokken).

De advocaten van ons kantoor zijn het niet eens met de beslissingen van de DWI, uitspraken van de rechtbanken en de Centrale Raad van Beroep en willen door- tegen het oproepen voor de volgende dag- steeds bezwaar, beroep en hoger beroep in te dienen een uitspraak krijgen die deze werkwijze van de DWI/Sociale Diensten afkeurt.

Ons kantoor adviseert cliënten van de DWI/Sociale Dienst dan ook op om contact met ons kantoor op te nemen als u hiermee te maken heeft (gehad). Bellen kan natuurlijk ook: 020-673 00 55. Wij bieden u het eerste gesprek gratis aan en zullen aan de hand van dat gesprek beoordelen of we u kunnen helpen.