Utrecht

Walker & Wittensleger advocaten kan voor klanten met problemen met de bijstand vanaf maart 2019 een afspraak met u maken in Utrecht.

Beëindiging , terugvordering bijstand

Voor beëindiging van uw bijstandsuitkering of terugvordering van aan u verleende bijstand, bij het opleggen van een boete of verlaging, bij geconstateerde samenwoning en andere bijstandszaken bent u bij ons kantoor aan het juiste adres. Wij staan als advocaten al 20 jaar klanten bij met problemen met de bijstand.

Een bezwaar of beroep dient binnen zes weken na dagtekening van het besluit ingediend te zijn. Het is van belang dat u tijdig contact met ons opneemt. Bel direct: 020-6730055.

Afspraak in Utrecht

Woont u in Utrecht en omstreken, dan kan de advocaat ook met u een afspraak in Utrecht maken op het adres Weg der Verenigde Naties 1 te Utrecht in het kantoorgebouw HNK. Deze locatie is gelegen vlak bij het Centraal Station van Utrecht en uitstekend bereikbaar.

Direct telefonisch contact met een advocaat bij problemen met uw bijstandsuitkering

Aarzel niet en neem bij problemen met uw bijstandsuitkering direct telefonisch contact op met ons kantoor: 020-6730055.

Alle telefoongesprekken komen op ons kantoor in Amsterdam binnen, waarna de advocaat in het telefoongesprek met u, in overleg, een afspraak met u maakt in Utrecht. Deze afspraak kost u niets en is vrijblijvend.

Bel: 020-6730055